Om os

IMG_0140.JPG
 
IMG_3630.JPG

Andrealund Islænderheste

Vi stiftede Andrealund Islænderheste i foråret 2014 på Brørup Vestergaard syd for Skanderborg. Vi stræber til stadighed efter at lave avlsforbedring og derved avle glade, sunde heste med store gangarter og et upåklageligt sind. Stalde og folde er indrettet med inspiration fra Paradise Paddock princippet. Alle folde er kuperede og indrettet med tørre foderpladser og lange vandrestier der sikrer hestene mulighed for et alsidigt og naturligt liv. Hestene har adgang til løsdriftstalde med gulve belagt med måtter, så der altid er mulighed for hvile i tørt og blødt leje. Gårdens jorder ligger omkring stuehuset og vi er derfor velsignet med muligheden for at se vores heste, uanset hvor vi opholder os i huset. Det giver et unikt indblik i det liv der leves på foldene - i hverdage og på højdepunkterne under forårets folinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brørup Vestergaard

Andrelund Islænderheste holder til på Brørup Vestergaard. Vi købte ejendommen i 2005 og opførte nyt stuehus som vi flyttede ind i maj 2006. Stalde, løsdrift og folde, samt maskinhus er løbende kommet til - og vi arbejder til stadighed med at få rammerne til at matche vores hestehold, så det daglige arbejde glider bedste muligt.

 

Hvem er vi?

Vi er en familie på 4. Linda har haft med heste at gøre siden 1987 og har bragt interessen for heste med ind i familien og smittet familien Andreas øvrige medlemmer. Casper deltager i det daglige arbejde med hestene og er ikke sen til at tilse gårdens maskiner når det driller. Derudover står Casper bag linsen på mange af de smukke billeder du finder på vores side, da han er ivrig fotograf. Vore sønner, Victor og Adam er født i 2007 og 2011 og er derfor i fuld sving med at lære at ride og omgåes de store dyr - og vi håber naturligvis at deres kærlighed til dyrene med tiden bliver lige så stor som hos os. De har begge godt fat i rytteruddannelsen - og hvem ved - måske vi snart ser dem på ovalbanerne på en af Andrealunds egne heste?

Ud over os fire,  har vi uvurderlig stor støtte af Lindas forældre, Ann og Jørn der har været involveret i arbejdet med hestene i rigtigt mange år, i de første mange år på deres egen gård i Oldrup ved Odder. De er altid friske til at passe gården når vi er ude og rejse - og tager ivrigt del i avlsarbejdet.

Anna, som snildt kunne kalde vores husalf og reservedatter, kommer ofte forbi og rider vore heste. Derudover er Anna en dygtig fotograf og du vil kunne se hendes logo på mange af hjemmesidens billeder, ligesom Anna oftest deltager når Andrealunds heste deltager i skuer og stævner. Anna driver sin egen fotograf-virksomhed som du kan læse mere om her

Billeder af gården

IMG_1987.JPG
Løsdrifter er indrettet med gummimåtter der letter det daglige arbejde og samtidig sikrer hestene et blødt leje   

Løsdrifter er indrettet med gummimåtter der letter det daglige arbejde og samtidig sikrer hestene et blødt leje

 

Herude på gården er der masser af frisk luft og en fantastisk udseende over omgivelserne. Vores heste er opstaldet i løsdrift og har døgnet rundt frit valg mellem ophold på foldene eller en lur i løsdriften.

Herude på gården er der masser af frisk luft og en fantastisk udseende over omgivelserne. Vores heste er opstaldet i løsdrift og har døgnet rundt frit valg mellem ophold på foldene eller en lur i løsdriften.