Hekla fra Canada

DK1995207326

En sand legende - vi er stadig dybt taknemmelige over, at vi fik muligheden for at købe denne fantastiske hoppe. Hekla var Årets Hoppe 2004 og er drægtig med sit 14. afkom!

 

Topkåring:

Hekla opnåede imponerende 8.33 total ved sin første og eneste kåring og er dermed en af de allerhøjest kårede hopper født i Danmark. For bygning fik hun samlet 8.70, hvilket er en af verdens allerhøjeste bygningsbedømmelse og for rid fik hun 8.08.

På tidspunktet for hendes kåring var Hekla den hidtil højest kårede hoppe i Danmark - og denne status beholdt hun helt frem til hun blev slået af sin egen datter - Shala fra Canada! Blandt Heklas 13 afkom kan tælles indtil nu 5 kårede afkom - heraf er en hingst og to hopperkåret i  første klasse. 

En ældre dame

Hekla runder i år de 23 år - men er still going strong. Ingen skal være i tvivl om, hvem der virkelig bestemmer på folden - selvom hun sjældent har behov for virkelig at sætte sig igennem

En tillidsfuld hoppe

Heklas seneste foling var i sommeren 2016 og hun valgte nærmest at invitere hele familien indenfor, da hun ved højlys middag lagde sig ned tæt på husets terrasse og fødte sin datter - Maístjarna - efter Jón fra Tyrevoldsdal