Træning af Kára fra Canada

Kára fra Canada har boet hos os siden foråret 2016. Hun er nu på vej til 5 år og udvikler sig virkelig med lynets hast - fra rå unghest til cool voksen hest. For tiden træner vi videre på det fundament Veronica Rauch lagde i november/december, hvor Kára var i 2 måneders professionel træning. Linda går til undervisning med Kára hos Lotte Andreassen på Tyrevoldsdal - og der er derfor behov for at transportere Kára frem og tilbage. 

Ligesom de øvrige hopper vi har fra stutteri Canada - så er Kára meget nem at håndtere. Nye udfordringer tages i stiv arm. Vi har en vane med at starte trailertræning så tidligt som muligt og vores mål er, at det skal være lige så naturligt for vores heste at gå ind i en trailer, som det er at følge os alle andre steder.

Som det ses af videoen fra igår aftes - så er Kára tæt på at opnå sort bælte i læsning - går uden tøven op og stå bomstille mens der lukkes bag hende. Kun sådan bliver det en sand fornøjelse at transportere sin hest - og vi er sikre på at det kommer Káras kommende ejer til gode, når stævnebanerne skal indtages. 

Hjemmeside? Det laver vi da bare lige!

Under en fremvisning af en vore heste, klagede kunden sin nød over, at hun ikke kunne få overblik over alle vores skønne heste. Hun ønskede sig en hjemmeside, hvor hun i ro og mag kunne danne sig et overblik over afstamninger og se billeder og videoer af hestene.

Tanken har modnet i nogle måneder og resultatet er den hjemmeside du nu besøger. Vores tanke er, at du kan følge vores avlsarbejde i hverdag og fest - og at potentielle købere kan se, hvilke af vore heste der kan købes. 

Vi håber hjemmesiden bliver et levende sted og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer her på bloggen, på e-mail eller når du møder os til arrangementer rundt om i landet.

En kærlig stund med Dagsbrún fra Andrealund i aftensolen   

En kærlig stund med Dagsbrún fra Andrealund i aftensolen