Hjemmeside? Det laver vi da bare lige!

Under en fremvisning af en vore heste, klagede kunden sin nød over, at hun ikke kunne få overblik over alle vores skønne heste. Hun ønskede sig en hjemmeside, hvor hun i ro og mag kunne danne sig et overblik over afstamninger og se billeder og videoer af hestene.

Tanken har modnet i nogle måneder og resultatet er den hjemmeside du nu besøger. Vores tanke er, at du kan følge vores avlsarbejde i hverdag og fest - og at potentielle købere kan se, hvilke af vore heste der kan købes. 

Vi håber hjemmesiden bliver et levende sted og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer her på bloggen, på e-mail eller når du møder os til arrangementer rundt om i landet.

En kærlig stund med Dagsbrún fra Andrealund i aftensolen   

En kærlig stund med Dagsbrún fra Andrealund i aftensolen