Træning af Kára fra Canada

Kára fra Canada har boet hos os siden foråret 2016. Hun er nu på vej til 5 år og udvikler sig virkelig med lynets hast - fra rå unghest til cool voksen hest. For tiden træner vi videre på det fundament Veronica Rauch lagde i november/december, hvor Kára var i 2 måneders professionel træning. Linda går til undervisning med Kára hos Lotte Andreassen på Tyrevoldsdal - og der er derfor behov for at transportere Kára frem og tilbage. 

Ligesom de øvrige hopper vi har fra stutteri Canada - så er Kára meget nem at håndtere. Nye udfordringer tages i stiv arm. Vi har en vane med at starte trailertræning så tidligt som muligt og vores mål er, at det skal være lige så naturligt for vores heste at gå ind i en trailer, som det er at følge os alle andre steder.

Som det ses af videoen fra igår aftes - så er Kára tæt på at opnå sort bælte i læsning - går uden tøven op og stå bomstille mens der lukkes bag hende. Kun sådan bliver det en sand fornøjelse at transportere sin hest - og vi er sikre på at det kommer Káras kommende ejer til gode, når stævnebanerne skal indtages.